Σεμινάρια

Ημι-μόνιμο τατουάζ φρυδιών

Τα όμορφα φρύδια είναι το ευαίσθητο σημείο κάθε επαγγελματία στο χώρο του μακιγιάζ και κάθε αισθητικού αφού αποτελούν το βασικό στοιχείο της "αρχιτεκτονικής" του προσώπου. Το χρώμα και το σχήμα των φρυδιών μπορούν κυριολεκτικά να αλλάξουν με τρόπο εντυπωσιακό την έκφραση και το look του προσώπου.

Η Χριστίνα Σαράντη είναι αισθητικός με εμπειρία 15 ετών και τα φρύδια αποτελούν την προσωπική της υπογραφή στο χώρο της αισθητικής και είναι το μεγάλο της πάθος. Γραφτείτε τώρα στο 3ήμερο σεμινάριο τεχνικής ημι-μόνιμου τατουάζ φρυδιών και εξιδεικευτείτε σε μία από τις πολυσυζητημένες υπηρεσίες στο χώρο της αισθητικής!

Το ημι-μόνιμο τατουάζ φρυδιών είναι μια επαγγελματική τεχνική που συνίσταται στην μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. Κατά την εφαρμογή του μόνιμου μακιγιάζ χρησιμοποιούνται ειδικές βελόνες που εισάγουν την χρωστική στην επιδερμίδα. Το ημι-μόνιμο τατουάζ μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή των φρυδιών σε περίπτωση αραιών, ανόμοιων ή κακοσχηματισμένων φρυδιών για να δώσουμε ένα ομοιόμορφο και άρτιο αποτέλεσμα ή ακόμα και για ένα ολικό μόνιμο μακιγιάζ σε περίπτωση ολικής απώλειας του (π.χ. αλωπεκία).

Διδακτικές Ενότητες Tattoo Φρυδιών

  • Τεχνική και Μετρήματα Σχεδίασης Φρυδιών
  • Τεχνική των 7 Βημάτων
  • Μέθοδος Φωτοσκίασης – Εφαρμογή
  • Μέθοδος "Τρίχα-Τρίχα" – Εφαρμογή

 

  • Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών. Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής
  • Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δωθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης
Tips To Toes Κέντρο ομορφιάς1
Tips To Toes Κέντρο ομορφιάς2