Προϊόντα

JACKYM Greece - Tips To Toes Κέντρο ομορφιάς
JACKYM Greece
Η εταιρεία JackyM Greece είναι εξειδικευμένη στις βλεφαρίδες με την υπηρεσία Lash Lift και διαθέτει μία ευρεία γκάμα προϊόντων που αναδεικνύουν το πιο "μαγνητικό" κομμάτι του εαυτού σας... τα μάτια σας!
Medik8 - Tips To Toes Κέντρο ομορφιάς
Medik8
Η Medik8 είναι ένα βραβευμένο, παγκόσμιο brand φροντίδας δέρματος, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά από Ειδικούς Φροντίδας Δέρματος. Τα pharma-cosmeceuticals της Medik8 έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και δημιουργηθεί από μία ομάδα βιοχημικών και φαρμακοποιών, στο ελεγχόμενο με ISO και ειδικά κατασκευασμένο, Ερευνητικό Κέντρο Βιοτεχνολογίας, στο Λονδίνο Pangaea Laboratories UK.
Η Medik8 δημιουργεί μόνο επαγγελματικής ισχύος φόρμουλες (υψηλές δοσολογίες), με τεχνολογίες που προάγουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα (πατενταρισμένα συστήματαμεταφοράς και καινοτόμες φόρμουλες ενθυλάκωσης), μακράς διάρκειας. Τα pharma-cosmeceuticals της Medik8 σχεδιάζονται ειδικά για να στοχεύουν στη γήρανση του δέρματος,την ακμή, τις ατέλειες, την χρόνια ερυθρότητα, τη μελάγχρωση, τη ξηρότητα του δέρματος, καθώς και τους μαύρους κύκλους.
KRYOLAN - Tips To Toes Κέντρο ομορφιάς
KRYOLAN

Χρισιμοποιούμε εξειδικευμένα προϊόντα μακιγιάζ της εταιρείας Kryolan.

Στο χώρο μας θα βρείτε μία σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα μακιγιάζ της εταιρείας Kryolan που υπόσχονται άψογο αποτέλεσμα που διαρκεί και είναι όλα δερματολογικά ελεγμένα.

ACADEMIE - Tips To Toes Κέντρο ομορφιάς
ACADEMIE

Στο Tips to Toes θα βρείτε τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος Académie!

Μία από τις παλαιότερες εταιρείες στο χώρο της ομορφιάς που ιδρύθηκε το 1926 και που προσφέρει μία εκτενή σειρά προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα.

Με το 40% των συστατικών να προέρχονται από φυτικά συστατικά και με προϊόντα που εστιάζουν στο κάθε πιθανό πρόβλημα του προσώπου, των ματιών και του σώματος, σίγουρα θα βρείτε κάποιο που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες.

ORLY - Tips To Toes Κέντρο ομορφιάς
ORLY

Προϊόντα της εταιρείας Orly για μανικιούρ και πεντικιούρ

Στο Tips to Toes χρησιμοποιούμε τα προϊόντα της εταιρείας Orly για το μανικιούρ και το πεντικιούρ σας. Η υψηλή ποιότητα των μανό, η μεγάλη διάρκεια και το άψογο αποτέλεσμα μας κατέκτησαν και το εντάξαμε στις επιλογές μας.

Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1975 διατηρεί υψηλά στάνταρντ σε χρωματολόγιο, ταχύτητα στη διαδικασία στεγνώματος, λάμψη και αισθητικό αποτέλεσμα. Το προϊόν ORLY FX για διάρκεια 15 ημερών όχι μόνο θα σας ικανοποιήσει αλλά και θα σας εντυπωσιάσει!